WOLF-Garten A 5300A benzine grasmaaier
 • uitverkocht

  WOLF-GartenA 5300A benzine grasmaaier

  548.95356.81je bespaart 192.14
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  WOLF-Garten A 5300A benzine grasmaaier

  De A5300A benzine grasmaaier is een maaier geschikt voor het grote en robuuste maaiwerk! De machine is geschikt voor een gazon tot wel 1000m2 dankzij de maaibreedte van wel 53 centimeter en de enorm grote opvangzak van wel 70 liter.

  Zelfrijdend
  Het grote voordeel van deze robuuste maaier is dat deze zelfrijdend is dankzij de achterwielaandrijving. Deze achterwielaandrijving zorgt voor een prettige loopsnelheid van 3,6km/u waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de machine sneller gaat dan dat je zelf kunt lopen. Vooral bij grote tuinoppervlaktes is dit een groot voordeel, aangezien je graag zo comfortabel mogelijk wilt maaien, zonder dat je hier spierpijn aan over houdt of het gevoel hebt dat je constant met de machine aan het trekken, duwen en slepen bent.

  Instelbare maaihoogte
  De maaihoogte van de grasmaaier is makkelijk in te stellen aan de hand van de veer aan de zijkant van de machine. Je kunt de hoogte instellen in een trapsgewijze verdeling tussen 2,8 centimeter en 9,2 centimeter.

  Grasopvangzak
  De machine wordt standaard geleverd met een enorm grote 70 Liter grasopvangzak. Deze opvangzak wordt achter de machine, onder de kunststof klep geplaatst en kan in de uitsparing van de machine worden geinstalleerd. Uiteraard kun je ervoor kiezen om ook zonder opvangzak te maaien, hierdoor komt het gras direct op je gazon neer.

  Vuilindicator
  Bovenop de opvangzak zit een vuilindicator waarmee je duidelijk overzicht hebt hoe lang je nog door kunt maaien, voordat je bak vol is. Deze vuilindicator zit op het hardtop gedeelte boven de opvangzak.

  3-in-1
  De maaier heeft een 3-in-1- systeem op het gebied van maaien. Je kunt er zowel mee maaien als het gras opvangen én je kunt er ook mee mulchen om het gemaaide gras direct als voeding voor je gazon te gebruiken. De mulchkit is apart verkrijgbaar, maar de voorbereiding wordt standaard in de machine geleverd.

  Kenmerken:
  - Diameter voorwielen: 200mm
  - Diameter achterwielen: 200mm
  - Inhoud tank: 1,0 liter
  - Benzine: Euro loodvrije benzine voor 4-takt motoren
  lees meer

  Specificaties

  Garantie