WOLF-Garten A 4600A benzine grasmaaier
 • uitverkocht

  WOLF-GartenA 4600A benzine grasmaaier

  468.95304.81je bespaart 164.14
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  WOLF-Garten A 4600A benzine grasmaaier

  De A4600 A benzine grasmaaier van WOLF-Garten is voorzien van achterwielaandrijving, waardoor deze zelfrijdend is en je deze niet voort hoeft te duwen. De A in de titel staat er niet voor niks, deze bijna ''automatische'' machine laat je alleen nog de machine besturen, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Dankzij de achterwielaandrijving gaat de machine vanzelf vooruit en door de grotere achter-dan voorwielen is de machine makkelijk van richting te veranderen.

  Zelfrijdend
  Het grote voordeel van deze machine is dat deze zelfrijdend is. Vooral bij grote tuin-oppervlaktes ga je hier een enorm verschil in merken ten opzichte van een niet-zelfrijdende machine. Je hoeft de machine niet meer te duwen, alleen nog maar te corrigeren als je een bocht moet maken of om een hoekje moet.

  Instelbare maaihoogte
  De maaihoogte van de grasmaaier is makkelijk in te stellen aan de hand van de veer aan de zijkant van de machine. Je kunt de hoogte instellen in een trapsgewijze verdeling tussen 2,8 centimeter en 9,2 centimeter.

  Grasopvangzak
  De machine wordt standaard geleverd met een grote 60 Liter grasopvangzak. Deze opvangzak wordt achter de machine, onder de kunststof klep geplaatst en kan in de uitsparing van de machine worden geïnstalleerd. Uiteraard kun je ervoor kiezen om ook zonder opvangzak te maaien, hierdoor komt het gras direct op je gazon neer.

  Vuilindicator
  Bovenop de opvangzak zit een vuilindicator waarmee je duidelijk overzicht hebt hoe lang je nog door kunt maaien, voordat je bak vol is. Deze vuilindicator zit op het hardtop gedeelte boven de opvangzak.

  3-in-1
  De maaier heeft een 3-in-1- systeem op het gebied van maaien. Je kunt er zowel mee maaien als het gras opvangen én je kunt er ook mee mulchen om het gemaaide gras direct als voeding voor je gazon te gebruiken. De mulchkit is apart verkrijgbaar, maar de voorbereiding wordt standaard in de machine geleverd.

  Comfort
  De in hoogte verstelbare duwboom zorgt ervoor dat de machine in te stellen is voor elke lichaamslengte. Hierdoor heb je een ergonomische verantwoorde positie achter de machine en kun je langere periodes achtereenvolgend gebruik maken van de maaier.

  Kenmerken:
  - Diameter voorwielen: 180mm
  - Diameter achterwielen: 200mm
  - Inhoud tank: 1,0 liter
  - Benzine: Euro loodvrije benzine voor 4-takt motoren
  lees meer

  Specificaties

  Garantie