WOLF-Garten A 4200 benzine grasmaaier
 • Uitverkocht

  WOLF-GartenA 4200 benzine grasmaaier

  328.95246.70je bespaart 82.25
  A 4200
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  WOLF-Garten A 4200 benzine grasmaaier

  Deze A4200 benzine grasmaaier van WOLF-Garten is een zeer sterke machine, met een maaibreedte van 42 centimeter en daarmee geschikt voor middelgrote tuinen met een oppervlakte van ongeveer 500 m2. De maaier is voorzien van een OHV 45 motor, heeft een stalen chassis, verschillende grootte wielen voor optimale wendbaarheid en een grote 60 liter grasopvangzak.

  Instelbare maaihoogte
  De maaihoogte van de grasmaaier is makkelijk in te stellen aan de hand van de veer aan de zijkant van de machine. Je kunt de hoogte instellen in een trapsgewijze verdeling tussen 2,8 centimeter en 9,2 centimeter.

  Grasopvangzak
  De machine wordt standaard geleverd met een grote 60 Liter grasopvangzak. Deze opvangzak wordt achter de machine, onder de kunststof klep geplaatst en kan in de uitsparing van de machine worden geïnstalleerd. Uiteraard kun je ervoor kiezen om ook zonder opvangzak te maaien, hierdoor komt het gras direct op je gazon neer.

  Vuilindicator
  Bovenop de opvangzak zit een vuilindicator waarmee je duidelijk overzicht hebt hoe lang je nog door kunt maaien, voordat je bak vol is. Deze vuilindicator zit op het hardtop gedeelte boven de opvangzak.

  3-in-1
  De maaier heeft een 3-in-1- systeem op het gebied van maaien. Je kunt er zowel mee maaien als het gras opvangen én je kunt er ook mee mulchen om het gemaaide gras direct als voeding voor je gazon te gebruiken. De mulchkit is apart verkrijgbaar, maar de voorbereiding wordt standaard in de machine geleverd.

  Kenmerken:
  - Diameter voorwielen: 180mm
  - Diameter achterwielen: 200mm
  - Inhoud tank: 1,0 liter
  - Benzine: Euro loodvrije benzine voor 4-takt motoren
  lees meer

  Specificaties

  Garantie