Grasmaaiers
WOLF-Garten A 420 A V HW benzine grasmaaier
 • Sale
 • -35%

  WOLF-GartenA 420 A V HW benzine grasmaaier

  599.-389.34je bespaart 209.66
  A 420 A V HW
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  WOLF-Garten A 420 A V HW benzine grasmaaier

  Deze A 420 A HW benzine grasmaaier van WOLF-Garten is een benzine grasmaaier geschikt voor gazonoppervlaktes tot wel 500 m2. De grasmaaier heeft een werkbreedte van 42 centimeter, een grasopvangzak van 60 liter en wordt standaard standaard geleverd met een mulch functie. Wat echter uniek is aan deze grasmaaier, zijn de 28 centimeter grote achterwielen.

  High Wheels
  De grote achterwielen van de machine worden ook wel de High Wheels genoemd. Waar de normale machine achterwielen van 200mm heeft, heeft deze wielen van maar liefst 80 mm meer. De 280mm grote achterwielen, in combinatie met de kleinere -180mm- voorwielen, maken dat de machine zeer wendbaar en makkelijk te besturen is. Dit geeft vooral veel voordeel in bochten of in een tuin met veel verschillende losse gedeeltes.

  Zelfrijdend
  Het grote voordeel van deze robuuste maaier is dat deze zelfrijdend is dankzij de achterwielaandrijving.
  De snelheid van de achterwielaandrijving is in te stellen tussen 2,8 en 4,5 km/uur zodat je deze helemaal naar eigen wens en snelheid in kunt stellen. Vooral bij grote tuinoppervlaktes is dit een groot voordeel, aangezien je graag zo comfortabel mogelijk wilt maaien, zonder dat je hier spierpijn aan over houdt of het gevoel hebt dat je constant met de machine aan het trekken, duwen en slepen bent.

  Instelbare maaihoogte
  De maaihoogte van de grasmaaier is makkelijk in te stellen aan de hand van de veer aan de zijkant van de machine. Je kunt de hoogte instellen in een trapsgewijze verdeling tussen 2,8 centimeter en 9,2 centimeter.

  Grasopvangzak
  De machine wordt standaard geleverd met een enorm grote 60 Liter grasopvangzak. Deze opvangzak wordt achter de machine, onder de kunststof klep geplaatst en kan in de uitsparing van de machine worden geïnstalleerd. Uiteraard kun je ervoor kiezen om ook zonder opvangzak te maaien, hierdoor komt het gras direct op je gazon neer.

  Vuilindicator
  Bovenop de opvangzak zit een vuilindicator waarmee je duidelijk overzicht hebt hoe lang je nog door kunt maaien, voordat je bak vol is. Deze vuilindicator zit op het hardtop gedeelte boven de opvangzak.

  3-in-1
  De maaier heeft een 3-in-1- systeem op het gebied van maaien. Je kunt er zowel mee maaien als het gras opvangen én je kunt er ook mee mulchen om het gemaaide gras direct als voeding voor je gazon te gebruiken. De mulchkit wordt standaard in de machine voorgemonteerd geleverd, zodat je direct kunt beginnen met maaien én het voeden van je gazon!

  TRIPLEX
  De messen in de machine zijn gemonteerd dankzij het zogenaamde TRIPLEX systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de machine beter verdeeld en gelijkmatiger maait, de machine maakt minder lawaai én zorgt voor beter opvang van het gras in de opvangzak.

  Kenmerken:
  - Diameter achterwielen: 280mm
  - Diameter voorwielen: 180mm
  - Inhoud tank: 1,0 liter
  - Benzine: Euro loodvrije benzine voor 4-takt motoren
  lees meer

  Specificaties

  Garantie