overzicht
Woezel & Pip: Mijn kraambezoekboek - Guusje Nederhorst

  Guusje NederhorstWoezel & Pip: Mijn kraambezoekboek

  15.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Woezel & Pip: Mijn kraambezoekboek - Guusje Nederhorst

  Woezel & Pip mijn kraambezoekboek De schattige en zeer populaire collectie invulboeken van Woezel & Pip wordt dit voorjaar uitgebreid met mijn kraambezoekboek. In het vrolijke kraambezoekboek laat je al je bezoek iets persoonlijks schrijven. Er is ook veel plaats voor foto's. Zo maak je een persoonlijk en waardevol boek, waar jij - en later ook je kindje - nog vaak in zal kijken. In de serie invulboeken van Woezel en Pip zijn nu vier titels verkrijgbaar: Mijn eerste jaar, Mijn opgroeiboek en Mijn crèche- en oppasboek.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand