Woezel & Pip: Mijn creche en oppasboek - Guusje Nederhorst

  Guusje NederhorstWoezel & Pip: Mijn creche en oppasboek

  15.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Woezel & Pip: Mijn creche en oppasboek - Guusje Nederhorst

  Woezel & Pip De uitgebreide collectie van Woezel en Pip wordt dit voorjaar uitgebreid met twee invulboeken gericht op jonge ouders. In Mijn opgroeiboek leg je alle bijzondere momenten vast van je kind tijdens het opgroeien. Zo kun je geen enkele mijlpaal over het hoofd zien. Bovendien vind je bij elke leeftijdsfase leuke info en weetjes. Mijn crèche- en oppasboek is bedoeld om de leuke en noodzakelijke informatie uit te wisselen met het kinderdagverblijf en/of de oppas. Beide boeken bieden ruim voldoende plaats voor foto's, verhaaltjes en tekeningen. Zo worden ze dierbare bewaarboeken. De speelse, vrolijke vormgeving maken ze natuurlijk extra aantrekkelijk!
  lees meer

  Specificaties