Woestland - Nancy Mostrey

  Nancy MostreyWoestland

  16.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Woestland - Nancy Mostrey

  William, wat is er aan de hand? Je negeert me al dagen. Je reageert niet op mijn telefoontjes en mijn vorige berichtjes. Ik maak me zorgen. Veel liefs, Hanna. - verstuurd op vrijdag 23 augustus 2515 De vakantie zou een periode van totale rust moeten zijn. Maar voor William, die ogenschijnlijk goed herstelt van zijn laatste gewelddadige ontmoeting met Zeger, is niets minder waar. Terwijl twee meiden strijden om zijn liefde, nemen zijn gaven zijn leven over en raakt hij helemaal de weg kwijt. Ongewild sleurt hij familie en vrienden mee in zijn val. Kan hij voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen? Dit meeslepende toekomstverhaal is het derde deel in de reeks rond William Miller en de Argo. Vlucht mee en ontdek woeste oorden. Vanaf 12 jaar.
  lees meer

  Specificaties