Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Literatuur
Woensdag 1 april, het leven hangt aan een draadje - Joyce Hakker
 • Uitverkocht

  Joyce HakkerWoensdag 1 april, het leven hangt aan een draadje

  20.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Woensdag 1 april, het leven hangt aan een draadje - Joyce Hakker

  Woensdag 1 april, het leven hangt aan een draadje
  Eén dag na een zware operatie besloot Joyce Hakker eindelijk aandacht te schenken aan haar 'beslissing': alle frustraties na leuke en minder leuke medische ontmoetingen van zich afschrijven.
  Joyce was als klein meisje al een chronische pijnpatiënte. Haar lichaam liet haar dikwijls 'out of the blue' in de steek. Waarom? Dat werd een zoektocht in een labyrint, zonder veel succes. Tot een professor de diagnose stelde met de woorden: "U gaat er niet aan dood, maar u zult geen leven meer hebben."
  Het voortdurend aankloppen bij verschillende artsen leidde dikwijls tot bizarre ontmoetingen. Maar wat aanvankelijk een verhaal over deze ervaringen met de medische wereld moest worden, groeide uit tot een levensverhaal. Van haar en van haar Joodse familie, met veel aandacht voor haar onbeperkte liefde voor haar huisdieren. Met EHBO voor de goudvis, de onvruchtbare schildpad en de kattenpsycholoog voor plassende katten.
  Het resultaat? Een boek met verhalen die soms pijnlijk, maar dikwijls humoristisch en hilarisch zijn. Geen kommer en kwel, geen opgeheven vingertje, maar een open en eerlijk pleidooi voor een menselijke benadering van patiënten.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursJoyce Hakker
  Eerste auteurJoyce Hakker
  GenreNon-fictie
  ISBN9789090300764
  Uitvoering boekHardcover
  Jaar van uitgifte2016
  EAN9789090300764
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand