Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Wodans Oog - Bob Olgers
 • Uitverkocht

  Bob OlgersWodans Oog

  18.90
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Wodans Oog - Bob Olgers

  Wat speelt zich af aan de achterkant van het gordijn van het nieuws nadat de camera's uit zijn en de volgende brandhaard is belicht.
  Thema's als verlies, eenzaamheid, liefde en hoop staan in deze roman centraal.

  De oorlog in het hart van Thomas duurt 33 jaar na de gruwelijke moord op zijn vrouw Pia in Zuid-Amerika nog altijd voort. Zijn strijd om zichzelf, zijn dochter Laurie en de herinnering aan Pia te beschermen, samen met vragen die hij nog steeds over haar dood heeft, vormen de leidraad.

  Laurie heeft haar eigen vragen over de geschiedenis waar ze deel van uitmaakt maar zo weinig over weet. Op een dag besluit ze samen met Thomas de reis naar het verleden te maken.

  Thomas leeft zijn eigen werkelijkheid. Het knellende schuldgevoel dat hij sinds Pia's dood met zich meetorst is met de jaren niet gesleten. Kan het verzilveren van de herinneringen hem van de eindeloze eenzaamheid bevrijden? En tot slot is er een ongelooflijke wending waaruit blijkt dat ook intens verdriet vermoedelijk een overtreffende trap heeft.

  Bob Olgers (1955) publiceert romans met actuele thema's en historische context. Eerder verschenen van zijn hand "Mijn vrouw kan alles!" (2013) en "Nibelungen" (2015).

  Specificaties

  AuteursBob Olgers
  Eerste auteurBob Olgers
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789463451925
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789463451925
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand