Wodans Oog - Bob Olgers
 • Uitverkocht

  Bob OlgersWodans Oog

  18.90
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle romans

  Wodans Oog - Bob Olgers

  Wat speelt zich af aan de achterkant van het gordijn van het nieuws nadat de camera's uit zijn en de volgende brandhaard is belicht.
  Thema's als verlies, eenzaamheid, liefde en hoop staan in deze roman centraal.

  De oorlog in het hart van Thomas duurt 33 jaar na de gruwelijke moord op zijn vrouw Pia in Zuid-Amerika nog altijd voort. Zijn strijd om zichzelf, zijn dochter Laurie en de herinnering aan Pia te beschermen, samen met vragen die hij nog steeds over haar dood heeft, vormen de leidraad.

  Laurie heeft haar eigen vragen over de geschiedenis waar ze deel van uitmaakt maar zo weinig over weet. Op een dag besluit ze samen met Thomas de reis naar het verleden te maken.

  Thomas leeft zijn eigen werkelijkheid. Het knellende schuldgevoel dat hij sinds Pia's dood met zich meetorst is met de jaren niet gesleten. Kan het verzilveren van de herinneringen hem van de eindeloze eenzaamheid bevrijden? En tot slot is er een ongelooflijke wending waaruit blijkt dat ook intens verdriet vermoedelijk een overtreffende trap heeft.

  Bob Olgers (1955) publiceert romans met actuele thema's en historische context. Eerder verschenen van zijn hand "Mijn vrouw kan alles!" (2013) en "Nibelungen" (2015).
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand