Witlof for kids groeiboom 'Have BIG dreams, you will grow into them', Hout

  Witlof for kidsgroeiboom 'Have BIG dreams, you will grow into them'

  69.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Witlof for kids groeiboom 'Have BIG dreams, you will grow into them'

  Met de Witlof for kids groeiboom heb je geen potloodgeklieder meer op de muur. De meetlat kan je zelf versieren en op bijhouden hoe snel je groeit. Als je je versiering beu bent, kan je de boom weer opnieuw versieren. Deze houten groeimeter in de vorm van een boom wordt geleverd met leuke krijtbordstickers en een krijtje. De groeiboom is te gebruiken voor kinderen tussen de 50 en 130 cm.

  Met deze groeiboom van hout maak je de kinderkamer helemaal af. Door de neutrale kleur van het berkenhout past hij in elk interieur. De boom is 97cm hoog en 47cm breed en gemaakt van multiplex met een toplaag onbehandeld berkenhout. De lijntjes en cijfers op de boom zijn erin gebrand. Ook de naam van de boom ‘Have BIG dreams, you will grow into them’. Omdat deze groeimeter een natuurproduct is, is geen enkele boom exact hetzelfde.

  De groeiboom wordt geleverd met een groot A3 krijtbordstickervel, diverse andere stickers en een krijtje. Op de pijltjesstickers kan je de datum of de leeftijd van elk meetmoment schrijven. Gebruik hiervoor eventueel een witte marker in plaats van een krijtje als de datum niet uitwisbaar mag zijn. Tip: voor iets fijnere lijntje, gebruik dan een krijtbordstift.

  Bevestiging
  Bevestig de boom volgens de gebruiksaanwijzing op de juiste hoogte met de twee bijgeleverde schroefjes. De (zwarte) schroefjes passen precies in de hoekjes van de uitsparingen van de boom, waardoor het nauwelijks opvalt dat er schroefjes gebruikt zijn. Liever geen gaatjes in de muur? Gebruik dan een paar dotjes montagekit aan de achterzijde van de boom. Zo voorkom je dat deze los komt van de muur.

  Kenmerken
  - Afmetingen: 97 x 47 x 0,6 cm (lxbxd)
  - Lengte kind: 50-130 cm
  - Versier zelf je eigen groeiboom
  - Made in Holland wit lof
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking