With heart en soul - Naomi Beverloo

  Naomi BeverlooWith heart en soul

  17.72
  vandaag besteld, maandag in huisverzending door onze partner

  With heart en soul - Naomi Beverloo

  With Heart & Soul. Van een klein meisje naar een jonge vrouw. Een weg waarin je geconfronteerd wordt met het leven en de dood, met geluk en verdriet. Ontelbaar veel momenten legde ik vast op papier. Om het kwijt te zijn, toch ergens te bewaren en ooit te bundelen. Het zijn gedichten geschreven vanuit mijn hart, omdat ik het zo voelde, of mee maakte in mijn dierbare omgeving. With Heart & Soul zal voor vele herkenning geven, troost bieden maar zal je ook laten genieten van de mooie momenten in het leven. Deze bundel is geschreven uit het diepste van mijn hart en ziel. Geniet, huil, lach en bewonder, With Heart & Soul.
  lees meer

  Specificaties