• uitverkocht

  Winza Outdoor Covers HDPE tuinmeubelhoes (240x180 cm)

  29.95
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Winza Outdoor Covers HDPE tuinmeubelhoes (240x180 cm)

  Beschermhoes voor een lounge set, bv een lounge bank, een tafel en 2 stoelen. De hoes is gemaakt van een HDPE weefsel, in de kleur grijs, het weefsel is waterdicht (de naden zijn niet getaped), UV bestendig en kleurvast.
  Garantie: 1 jaar

  Waarom heb ik een beschermhoes nodig?
  Het beschermen van je tuinmeubel is zeer belangrijk om de levensduur te verlengen. UV-straling, regen en vorst zorgen ervoor dat het materiaal van je tuinmeubel verouderd. Door middel van een beschermhoes bescherm je je tuinmeubel tegen deze weersinvloeden. Ook houd je je tuinmeubel vrij van vuil.

  Hoe gebruik ik mijn beschermhoes?
  Het gebruik van onze beschermhoezen is simpel. Je plaatst de hoes over je tuinmeubel. Om waterplassen te voorkomen moet je ervoor zorgen dat de hoes afloopt. Je kunt een bobbin op je tuinmeubel zetten voordat je deze bedekt met de hoes. Hierdoor zal het water van de hoes aflopen. Het tuinmeubel moet goed droog zijn voordat je deze bedekt met de hoes. Dit is belangrijk om vochtschade te voorkomen.

  Hoe zorg ik voor ventilatie?
  Ventilatie is zeer belangrijk voor tuinmeubelen. Daarom adviseren wij altijd ongeveer 5 centimeter vrij te laten tussen de onderkant van de hoes en de grond zodat er voldoende ventilatie mogelijk is. Door de wisselende weersomstandigheden kan er vocht ontstaan onder je hoes. Voldoende lucht onder de hoes kan vocht en damp onder de hoes voorkomen. Vocht en damp kunnen namelijk vochtschade aan je tuinmeubel veroorzaken. Ook het plaatsen van de bobbin onder de hoes, draagt bij aan een goede ventilatie van je tuinmeubel. Ook adviseren wij je om het tuinmeubel regelmatig te ventileren door de hoes af en toe even van het tuinmeubel af te halen.

  Kan ik (tuin)kussens onder mijn beschermhoes laten?
  (Tuin)kussens kunnen niet onder een beschermhoes blijven liggen, echter voor een korte periode en onder gunstige omstandigheden kan dit wel. Als de kussens voor een langere tijd worden bewaard onder de hoes, is het mogelijk dat de kussens door eventuele condensvorming onder de hoes beschadigen/beschimmelen.

  Afmetingen
  - Lengte: 240 cm
  - Breedte: 180 cm
  - Hoogte: 80 cm
  lees meer

  Specificaties

  Type hoesLoungeset
  Afmeting (cm)(lxbxh) 240x180x80 cm
  Lengte (cm)240
  Hoogte (cm)80
  Breedte (cm)180
  MateriaalGrijs
  KleurGrijs
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (4)

  Algemene beoordeling
  (4 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Tot 40% korting

  Categorieën

  Mijn account
  Help