Winterhart - Lulu Taylor

  Lulu TaylorWinterhart

  16.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Winterhart - Lulu Taylor

  ‘Een heerlijk sfeervol boek dat leest als een trein.’ The Daily Mail

  Twee jonge weduwen, in heden en verleden, vechten tegen bedrog en verraad – een prachtig oud landhuis verbindt hun levens met elkaar

  Heden. Caitlyn denkt dat haar huwelijk met Patrick succesvol is. Hij is bijvoorbeeld een van de weinige -mensen die niet smoorverliefd is op haar beeldschone vriendin Sara. Hij neemt weliswaar alle beslissingen, maar ze zijn gelukkig samen. Toch?

  Als een verschrikkelijk ongeluk haar bestaan op zijn kop zet, is Caitlyn gedwongen om alles wat ze ooit over haar huwelijk dacht en wat ze over Patrick weet te herzien. Ze neemt haar toevlucht tot een oud landhuis en begint langzaam de waarheid te achterhalen.

  1947. Engeland krijgt te maken met een van de strengste winters sinds mensenheugenis. De bewoners van Kings Harcourt Manor raken afgesloten van de buitenwereld. Voor Thomasina ‘Tommy’ Carter, weduwe sinds het begin van de oorlog, is het bijzonder zwaar: de last van het ondersteunen van de familie rust op haar schouders. Ze vindt troost bij haar kinderen en bij het interessante gezelschap van Fred, een vriend van haar broer. Maar Barbara is er ook nog, een mysterieuze figuur uit haar verleden.


  De pers over de boeken van Lulu Taylor

  ‘Een goed drama dat je niet weglegt voordat je alle geheimen hebt ontrafeld.’ Boekenkrant

  ‘Romans met een geweldig spanningsveld en psychologisch erg hoogstaand. Ze laten je niet los.’ Thrillerlezers.blogspot.nl

  ‘Perfect leesvoer voor een winterse avond.’ Sunday Mirror

  ‘Een geweldig goede, ontspannende thriller, een cadeautje!’ Daily Mirror

  lees meer

  Specificaties