Winmau Blade 5 dual core dartbord
 • uitverkocht

  WinmauBlade 5 dual core dartbord

  69.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Winmau Blade 5 dual core dartbord

  Het nieuwe Winmau Blade 5 dual core dartbord heeft ten opzichte van het Blade 4 bord enkele mooie verbeteringen. Zo is de bedrading nog dunner dan bij de voorganger waardoor er 14% minder bedrading in dit bord zit. Dit zorgt voor 9% grotere dubbels en 6% grotere triples. Ook is er een nieuwe Bulls-Eye aangebracht van koud gerold staal dat afgehoekt is. Hierdoor glijden de darts beter langs de bedrading in het bord.

  Dual Core staat voor de twee lagen sisal die in het bord zijn verwerkt. De bovenste laag heeft een iets lagere druk waardoor de darts makkelijker in het bord glijden. De onderste laag heeft een hogere druk waardoor het een hoger herstellend vermogen heeft om de gaatjes in het bord weer dicht te drukken.

  Het nieuwe Blade 5 dartbord is voorzien van het zogenaamde Rota-Lock Systeem. De drie meegeleverde voetjes draai je eenvoudig achter in het het bord waardoor deze strak op de (schuine) muur gemonteerd kan worden. Ook wanneer je het dartbord wilt draaien, wanneer er teveel is gegooid rondom de triple twintig, hoef je het bord niet meer van de muur te halen. Haal simpelweg de cijferring van het bord, draai het bord naar de gewenste positie, stel het bord weer strak op de muur en plaats de cijferring weer terug. Ideaal en geen risico meer op kromme spijkertjes achter in het bord.

  Kenmerken:

  - Gewicht 5000 gram
  - Dunnere bedrading
  - Bulls-Eye van koud afgehoekt gerold staal
  - Rota lock systeem
  - 2 verschillende lagen sisal
  lees meer

  Specificaties