• gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
Jurken & rokken

Bij Tweka is pasvorm alles. Daarom bieden zij een perfect fit voor elk lichaamstype. Al meer dan 100 jaar omarmt Tweka innovaties en duurzaamheid in onze materialen die de draagbaarheid van zwemkleding aanzienlijk verbeteren. Tweka Badmode is ervoor gemaakt om langer dan een vluchtig seizoen mee te gaan. Het kan tegen een stootje en blijft kleurvast, ook na vele malen in zee of zwembad.

Tweka

Tweka sinds 1916

Bij Tweka zijn we het zwemmen nooit verleerd. Als één van Europa’s oudste badmodemerken waren we er al heel vroeg bij. Met een vooruitziende blik veroverde Tweka vanaf 1916 de harten van zwemliefhebbers, met draagbare en modieuze badpakken. En zo is het vandaag nog steeds het geval. Merkwaarden van Tweka zijn vooruitstrevend, functioneel, innovatief en fashionable.

Meer dan 100 jaar badmode

En nu, na 100 jaar staat Tweka weer voor een spannende uitdaging. Met een geheel nieuw ontworpen collectie Beach- en Pool wear staan we aan de vooravond van de renaissance van het merk. Met een collectie die staat als een huis. Sportieve elegantie ten top. Een moderne klassieker in de beste zin van het woord. Tijdloos design, kwaliteitsproducten met oog voor detail, een lange levensduur en een perfecte pasvorm. Zo wordt zwemmen weer echt leuk. Of je nu een typische baantjestrekker bent of een fashion statement op het strand wil maken, met Tweka badmode voel je je als een vis in het water.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.