• gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd

Bij ons vind je veel artikelen die je leven een stukje makkelijker maken. Sommige producten koop je vrijwel nooit alleen, maar altijd in combinatie met een ander artikel. Zo heb je bij een Windows laptop een Microsoft Office pakket nodig om teksten te verwerken of presentaties te maken en werkt de Microsoft Surface Pro pas echt optimaal met de bijbehorende Type Cover. Om het gemakkelijk voor je te maken hebben wij deze producten alvast voor je gebundeld. In sommige gevallen is het voordeel hiervan niet alleen gemak, maar zie je het ook in de prijs terug.

Bundelvoordeel

Bundelvoordeel van wehkamp biedt je het gemak om producten die heel goed samengaan in 1 keer in je winkelmand te leggen. Daarnaast hebben sommige bundels ook nog een prijsvoordeel in vergelijking met de 2 losse artikelen. We hebben voor jou bundels gemaakt met onder andere netwerkartikelen, Windows laptops met Microsoft Office pakketten en e-readers met bijbehorende covers.

Laptops + Microsoft Office

Een laptop met het Windows besturingssysteem gebruik je vrijwel altijd in combinatie met het Microsoft Office pakket. Of dit nu voor werk of school is, iedere gebruiker heeft programma’s als Word, Excel of PowerPoint nodig. Waar veel gebruikers zich niet bewust van zijn is dat dit Microsoft Office pakket niet standaard op de laptop geïnstalleerd is en extra moet worden aangeschaft. Daarom hebben wij het best verkochte Office pakket gebundeld met een aantal populaire laptops. Daarnaast is de gewilde Microsoft Surface Pro 4 een ideaal product die je als tablet of laptop gebruikt. Voor de laptopfunctie heb je echter wel de Type Cover nodig en die wordt niet standaard meegeleverd. Daarom hebben wij ze vast voor je gekoppeld.

Netwerkartikelen

Wat is tegenwoordig nog een huis zonder internet? Iedereen wil een woning met een goedwerkend netwerk, maar om dat te realiseren weten we niet altijd welke producten daarvoor nodig zijn. Om je een beetje op weg te helpen hebben we bundels voor je gemaakt met artikelen die goed op elkaar aansluiten. Alleen een router bereikt soms niet alle kamers van je huis optimaal, waardoor een Wi-Fi versterker goed van pas komt. Ook powerline adapters kunnen een goede aanvulling zijn op je router, zodat je overal in huis internetbereik hebt.

Ereader + cover

Je kunt talloze boeken kwijt op je e-reader, waardoor je veel gewicht bespaart in je bagage. Het speciale scherm doet je vergeten dat je vanaf een digitaal apparaat leest, in plaats van echt papier. Dit kwetsbare scherm heeft een goede cover nodig, zodat je beschadigingen voorkomt. Met deze bookcovers behoud je nog meer het gevoel dat je een echt boek in handen hebt. Wij hebben de bestverkopende e-readers alvast voor je gebundeld met de passende cover.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.