Winix L500 luchtbevochtiger

  Winix L500 luchtbevochtiger

  109.99

  Winix L500 luchtbevochtiger

  Met deze L500 luchtbevochtiger van Winix voorkom je een droge lucht binnenshuis. De luchtbevochtiger heeft een watertank van 7,5 liter en kan tot 400 ml warme of koude nevel per uur produceren. Daarnaast is hij geschikt voor ruimtes tot 50 m². Het is een ideaal apparaat voor in je kantoor, slaapkamer of kinderkamer. Het apparaat zorgt voor een zorgt voor een gezondere lucht waardoor je beter kunt ademen.

  UV-C LightCel technologie
  Het waterreservoir beschikt over UV-C LightCel technologie, dit zorgt ervoor dat dat schimmel zich niet kan nestelen in het reservoir. Daarnaast kun je door het uv licht goed bijhouden of de watertank toe is aan een schoonmaakbeurt.

  Automatische uitschakeling
  De luchtbevochtiger is uitgerust met een automatische uitschakeling. Daarnaast beschikt hij over een indicatielamp mocht de tank van 7,5 liter leeg zijn. Vanwege zijn doorzichtige kleur kun je dit zelf ook gemakkelijk in de gaten houden.

  Programmeerbare hygrostaat
  Met de hygrostaat kun je de gewenste vochtigheidsgraad instellen waarbij je jezelf het prettigst voelt. De hygrostaat zet de luchtbevochtiger aan het werk als de luchtvochtigheid bijvoorbeeld te laag is en schakelt vanzelf uit wanneer deze weer op peil is. Een relatieve vochtigheid tussen de 40% en 60% blijkt het meest comfortabel te zijn voor de mens.

  Weinig geluid
  De fluisterstille luchtbevochtiger hoor je nauwelijks. Met een geluidsniveau van maximaal 30 dB zul je bijna niet doorhebben dat de luchtreiniger in de kamer staat.
  lees meer

  Specificaties

  Aantal snelheden5
  FilterPermanent
  Geluidsniveau (dB)30
  Inhoud tank (l)7,5
  Totaal vermogen (watt)90
  Hoogte (cm)37,1
  Breedte (cm)27
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.