Wild horse redemption (DVD)

  Wild horse redemption (DVD)

  9.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Wild horse redemption (DVD)

  Drie keer per jaar worden een aantal van de meer dan 30.000 wilde mustang paarden in het Zuid-westen van Amerika bijeengedreven. Sommige van deze ongetemde mustangs
  worden naar een gevangenis aan de voet van de Rocky Mountains in Colorado gebracht. Daar doen zij mee aan een speciaal programma voor gevangenen, een uiterst succesvol inititiatief bedoeld om zowel paarden als criminelen te rehabiliteren.

  Onder leiding van professionele trainers worden 40 gevangenen elk 3 maanden met een paard samengebracht om de paarden te trainen. De training is zwaar en moeilijk en vraagt van zowel de gevangene als het paard veel geduld en begrip. Vooruitgang van de gevangenen met hun paarden hangt af van hun bekwaamheid om geduld en vastberadenheid op te brengen, maar interessant genoeg is het juist doordat de gevangenen zichzelf in de wilde paarden herkennen ze hun eigen levens beter begrijpen.

  The Wild Horse Redemption is een boeiende en aangrijpende documentaire, prachtig gefilmd in het landschap van de Rocky Mountains. De meest aangrijpende momenten leggen de intimiteit tussen de paarden en de mannen vast tijdens de trainingen waar ze beiden ongelooflijke veranderingen ondergaan. The Wild Horse Redemption is een intieme, inspirerende en hartverwarmende reis naar vrijheid, discipline en verlossing.
  lees meer

  Specificaties