• uitverkocht

  Peter Maassen wij volwassen god met pensioen

  15.22
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  wij volwassen god met pensioen - Peter Maassen

  De kern van mijn verhaal gaat over t einde van mijn geloof in god. Maar kunnen wij zonder god een goed leven leiden? Of kunnen wij dat alleen mét god? Door de grote lijn van mijn achterliggend leven en werk te evalueren probeer ik erachter te komen waar de oorzaak van mijn huidige ongeloof ligt. Maar wil ik de reden eigenlijk wel weten? Ben ik niet gewoon gelukkig met de door mij gedane `ontdekking ? Zo van: `Hé, zo kan het ook! Een twintigtal ingezonden brieven naar de lezersredactie van onze regiokrant De Limburger zijn mede de oorzaak van mijn boekje. Veel voorkomende titels waren hierbij: evolutie, moraal, religie, respect, kerk, bidden enz. Ook zonder religie een goede moraal met daarbij horend sociaal gedrag. Is dat mogelijk? Een verhaal geschreven met een grote liefde voor het leven, maar ook met verdriet daar waar mensen elkaar het leven niet gunnen. Zou overal goed onderwijs de wereld kunnen veranderen?
  lees meer

  Specificaties

  AuteursPeter Maassen
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelFilosofieboek
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's129
  UitgeverLimburger.nl/mijnboek
  Jaar van uitgifte2015
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat