Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

thrillers
Wie Zas matst... - Siegmund Zasada
 • Uitverkocht

  Siegmund ZasadaWie Zas matst...

  17.95

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Wie Zas matst... - Siegmund Zasada

  Gevaarlijk, absurd en humoristisch. Het boek "Wie Zas matst..." geeft ons een kijkje in het leven van een Poolse Limburger in Nederlandse dienst middels een reeks bijzondere verhalen. De memoires van Siegmund Zasada, verzameld en geredigeerd door kleinzoon Edwin, maken dit boek tot een prachtig naslagwerk voor iedereen geïnteresseerd in 40 jaar persoonlijke militaire geschiedenis.

  Eind jaren '40 gaan we mee met Siegmund naar Indonesië, waar we door zijn verhalen leren hoe het voor een soldaat geweest moet zijn in Nederlands-Indië. Na een korte tussenpauze als mijnwerker vervolgt Zasada zijn avontuur. Van de Tapijnkazerne in Maastricht door naar Suriname, waar we leren waarom er op vrijdag niet geschoten mag worden. Dan naar Duitsland, waar hij jenever drinkt met een voormalig Wehrmacht officier om zijn majoor voor een rechtszaak te behoeden, om tenslotte terug te reizen naar Weert, waar we er eindelijk achter komen wat er gebeurt met degene "die Zas matst...."

  Specificaties

  AuteursSiegmund Zasada
  Eerste auteurSiegmund Zasada
  GenreVerhalenboek
  ISBN9789082801200
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's203
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand