Wie is deze mooie vlinder? - Berna Roorda - Nefkens

  Berna Roorda - NefkensWie is deze mooie vlinder?

  16.28
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Wie is deze mooie vlinder? - Berna Roorda - Nefkens

  Mijn naam is Berna Roorda (1954). Na mijn eerste boek, een gedichtenbundel Geluk in het Nu, heb ik een tweede boek geschreven. Ik werk als verpleegkundige bij terminale mensen thuis. Het is mooi en dankbaar werk. Ik heb mijn reizen vastgelegd in verhalen en gedichten en zo is dit boek ontstaan. De cover en de tekeningen en foto's in dit boek heb ik deels zelf gemaakt. Eén tekening is door Iris in 't Anker gemaakt. Het loslaten, maar ook weer het terugzien in de vorm van vlinders is de rode draad in dit boek. Het is een informatief boek voor zowel mensen die uitbehandeld zijn, hun naasten, mantelzorgers, zorgverleners in alle disciplines. zoals: Artsen,verpleegkundigen/verzorgenden en geestelijken. Dit boek bestaat uit ware gebeurtenissen uit de praktijk, in verhaalvorm en gedichten. Verder ook een paar hoofdstukken die mijn persoonlijke gedachten en gevoelens weergeven. Een van mijn mooiste hoofdstukken gaat over een Sofie. Deze hond verliest haar vrouwelijke baasje. Aan haar en haar baasje Bert van Oijen wil ik mijn boek opdragen. Vlieg naar een betere wereld blijf mij nabij Ik zal beseffen dat jij het bent mijn liefste wanneer jij op mijn schouder landt
  lees meer

  Specificaties