whkmp's own wikkeljurk, Rood
 • Uitverkocht

  whkmp's ownwikkeljurk

  59.9529.95je bespaart 30.-
  8 reviews
  Rood
  Kies eerst je maat
  Sale

  Sale
  Tot 70% korting op heel veel fashion. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs.


  Artikelomschrijving

  Elegante whkmp's own wikkeljurk gemaakt van soepelvallende en hoogwaardige stretchviscose jersey. De lange mouw jurk heeft een overslaglook in zowel het bovendeel als het rokdeel van de jurk. De jurk is licht aansluitend - met een bovenwijdte van ca. 86 cm in maat 36 - valt onder de knie.

  whkmp’s own staat voor tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. Doordachte stijlen en dessins die je goed met elkaar kunt combineren. Zodat je ook over een paar seizoenen nog volop kunt genieten van je favoriete producten. Geraffineerde eenvoud is een stijl voor het leven.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.1(8 reviews)

  Mooie jurk voor een leuke prijs

  Een hele fijne jurk die mooi afkleed. Een echte aanrader

  Kleur: Turquoise

  persoonlijk

  Ik vond de blauwe kleur niet zo mooi als op het plaatje. Ik vond de stof ook niet zo mooi. Maar dat is persoonlijk. Het model vond ik wel geweldig.

  Mooie kleur

  Vooral erg mooie kleur (ik had turquoise besteld). Verder ook netjes en flatteus, bovendien kan je zelf bepalen hoeveel decolleté je wilt. Wel lang, maar vond ik niet storend. Wel wat ruim boven, maar ik heb daar dan ook mt 40, terwijl ik 42 had besteld (vanwege mt 44 beneden).

  Kleur: Turquoise

  Zit heerlijk precies goede lengte voor mij ik ben 1,75 m

  Goede maat Prima pasvorm Mooie kleuren Zit heerlijk soepel

  Kleur: Turquoise

  Mooie jurk met mooie kleur

  Soepel vallende stof. Mooie kleur. De jurk valt lang maar ik vind dat elegant staan. Het maakt slanker en langer.

  Kleur: Turquoise

  Mooie Jurk, maar te lang

  De kleur van de jurk is erg mooi. Maar als je niet zo lang bent is de jurk echt te lang. Echt heel jammer! De jurk kwam bij mij tot voorbij Mn kuiten (ik ben 1,65). Ik hoop dat er nog zo’n soort jurk gemaakt wordt in deze kleur die iets korter is, dan zou ik hem zeker kopen. Nu gaat deze retour.

  Fijne wikkeljurk

  Mijn eerste aankoop bij Wehkamp!! Heel goed bevallen en ook telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan. Wij bevelen het iedereen aan Voor herhaling vatbaar.

  Zit heerlijk en staat mooi

  Mooie jurk, ook als je geen maatje 36 meer hebt staat het charmant. Mooie kleur blauw!

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Donkerblauw

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale