whkmp's own verduisterend gordijn (270x270 cm), Zand

  whkmp's ownverduisterend gordijn (270x270 cm)

  74.95
  16 reviews
  Zand
  vandaag besteld, morgen in huis

  Artikelomschrijving

  Dit verduisterende gordijn in zand kleur heeft een hoogte van 270cm en een breedte van 270cm. Het gordijn is gemaakt van 100% Polyester en heeft een ingeweven structuur.

  Het gordijn wordt kant en klaar aangeleverd met rufletteband. Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt. Het gordijn kan worden bevestigd met plooibandhaken aan een rail of roede. De plooibandhaken worden bij dit gordijn meegeleverd. Aan de onderkant is het gordijn afgewerkt met een strijkvlieseline. Met behulp van de strijkvlieseline kan het gordijn op de gewenste lengte worden gemaakt. Voor meer informatie over het ophangen van de gordijnen kunt u de handleiding onderaan deze pagina bekijken.

  Gordijnen opmeten
  Meet vanaf de bovenkant van de rail tot aan de vloer of vensterbank en trek daar 2 cm van af. Op deze manier slepen de gordijnen niet over de vloer of vensterbank. Bepaal of je het gordijn 'in de dag' (in het kozijn of tussen de muren) of 'op de dag' (voor het kozijn, op de muur) wilt ophangen. Voor meer informatie over het opmeten van gordijnen kunt u de handleiding onderaan deze pagina bekijken.


  Tip! De aangegeven afmeting is de ongeconfectioneerde (ongeplooide) maat. Afhankelijk van de grote en de afstand van de plooi wordt de breedte van het gordijn 30 tot 50% kleiner.
  Let op: het beeld toont twee gordijnen. Je ontvangt één gordijn.

  Specificaties

  WasvoorschriftStrijkvoorschrift

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(16 reviews)

  Niet voor roede, alleen rail

  Mooie gordijnen. Ik ga ze helaas retour zenden omdat ze niet geschikt zijn voor een roede (plooiband alleen geschikt voor plooibandhaken aan rail of ringen). Geen mogelijkheid om roede door te steken, was mij bij de beschrijving niet duidelijk.

  1 persoon vond dit nuttig

  Afmeting (bxh) (in cm): 135x180Kleur: Zand

  Mooie denim look gordijnen

  Mooie gordijnen van dikke stof. Lijkt eerder katoen ipv polyester. Verduisteren prima. Alleen jammer dat de stof niet uit 1 stuk is. Hierdoor loopt er een naad in het midden. Maar de kleur is erg mooi en ze vallen ook goed.

  Afmeting (bxh) (in cm): 270x270Kleur: Donkerblauw

  mooie kleur maar niet verduisterend

  De kleur en het materiaal zijn mooi. Toen ik hem echter ophing bleek hij nog te veel licht door te laten. Helaas dus terug moeten sturen.

  5 mensen vonden dit nuttig

  Afmeting (bxh) (in cm): 270x270Kleur: Ecru

  Mooie gordijnen!

  Mooie gordijnen, gemakkelijk op te hangen. Wij zijn er blij mee.

  Afmeting (bxh) (in cm): 270x270Kleur: Antraciet

  Mooie kwaliteit

  Heel goede oplossing voor grote ramen als je geen fortuin uit wilt geven aan op maat gemaakte gordijnen. Goede kwaliteit van de stof, valt mooi en de kleur was gelukkig precies zoals ik had verwacht.

  Echt donker

  Verduisteren echt goed mooie en functionele gordijnen.

  3 mensen vonden dit nuttig

  Afmeting (bxh) (in cm): 135x180Kleur: Antraciet

  mooi kwaliteit stof

  De kleur kwam niet overeen met wat ik in gedachte had, dus retour.

  Afmeting (bxh) (in cm): 135x180Kleur: Antraciet

  Duister !!

  De gordijnen verduisteren prima. Haakjes en strijklint zijn meegeleverd. Even op youtube gekeken hoe de haakjes bevestigd moeten worden. En kort daarna hingen ze voor mijn ramen. Slaapt een stuk beter !!

  1 persoon vond dit nuttig

  Afmeting (bxh) (in cm): 135x180Kleur: Antraciet

  Bijzonder mooie gordijnen

  De gordijnen hebben een jeans-achtige look, wat ze heel bijzonder maakt. De stof is van degelijke, zware kwaliteit, maar de gordijnen zijn niet zwaar. Makkelijk te plooien met bijgeleverde haken. Ze verduisteren voor circa 80% dus niet geheel, wij gebruiken er nog een rolgordijn (verduisterend) bij. Prijs-kwaliteit maakt het 5 sterren waard!

  2 mensen vonden dit nuttig

  Afmeting (bxh) (in cm): 270x270Kleur: Donkerblauw

  Erg mooi

  Erg goede verduistering, schijnt bij volle zo'n bruine op. Erg mooi, licht van gewicht, valt mooi. Niet veel plooing nodig.

  Afmeting (bxh) (in cm): 135x180Kleur: Antraciet

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Mooi & Gezond
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Sale