whkmp's own uitschuifbare tuintafel Northwood (180/230x110 cm), Naturel
 • -€100

  whkmp's ownuitschuifbare tuintafel Northwood (180/230x110 cm)

  429.-329.-je bespaart 100.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  tot 400.- euro korting

  tot 400.- euro korting

  Profiteer van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  whkmp's own uitschuifbare tuintafel Northwood (180/230x110 cm)

  De uitschuifbare tuintafel Northwood van whkmp's own is een stoere tafel voor buiten op het terras. Deze tafel is 180 cm lang, maar door hem uit te schuiven maak je er in een handomdraai een tafel van 230 cm van. Handig als je een groot gezin hebt of vaak mensen over de vloer krijgt om bijvoorbeeld te tafelen. De brede tafel is extra stevig door de steunbalken onder het tafelblad en in het onderstel. In het midden van de uitgeschoven tafel zit een parasolgat.

  Acacia hout
  Deze tuintafel is gemaakt van acacia hout. Acacia is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en erg slijtvast is. Kenmerkend van acacia is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de sterkte van het hout. Hierdoor is acacia een zeer geschikte houtsoort voor buiten meubelen.

  Hoe onderhoud je deze houten tuintafel?
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om deze tuintafel te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuur product dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg.
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.
  Tot slot adviseren wij je om de tafel af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en hem in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat het hout droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen.

  Afmetingen
  - Lengte: 180/230 cm
  - Breedte: 110 cm
  - Hoogte: 75 cm
  lees meer

  Specificaties