whkmp's own tuintafel Marsala (200x100 cm), Naturel
 • Uitverkocht

  whkmp's owntuintafel Marsala (200x100 cm)

  599.-449.-je bespaart 150.-
  200
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  tot 50% korting

  tot 50% korting

  Profiteer nu van extra scherpe prijzen op tuinmeubelen en meer.

  whkmp's own tuintafel Marsala (200x100 cm)

  Deze tuintafel Marsala is van het merk whkmp's own. Het frame van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Het tafelblad is gemaakt van acaciahout. Deze tafel is ook in een slag groter verkrijgbaar.

  - Afmetingen (lxbxh): 200x100x75 cm

  Materiaal
  De tuintafel Marsala is gemaakt van acacia hout. Acacia is een houtsoort dat behoort tot een van de sterkste en duurzaamste houtsoorten. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en dat het erg slijtvast is. Kenmerkend voor het acacia hout is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de duurzaamheid.

  Onderhoud
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om deze tuintafel Marsala te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuur product dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg.
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.

  Tot slot adviseren wij je om de tafel af te dekken met een tuinmeubelhoes. Zorg er wel voor dat de tafel geheel droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie