whkmp's own tuinset Ventimiglia, Teak/Grijs/Zwart
 • Uitverkocht

  whkmp's owntuinset Ventimiglia

  1299.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  whkmp's own tuinset Ventimiglia

  De Ventimiglia tuinset is van het merk whkmp's own en bestaat uit een tuintafel en 6 tuinstoelen. Het onderstel van de tafel is gemaakt van acacia. Het tafelblad is gemaakt van polystone. Het frame van de stoelen is gemaakt van aluminium en de buitenkant van de stoelen is gemaakt van wicker. De set wordt geleverd inclusief 6 zwarte kussens die gemaakt zijn van polyester. De kussens hebben een rits en zijn voorzien van wasinstructies. Het maximale draaggewicht van de stoelen is 120 kg.

  - Afmetingen tuintafel (lxbxh): 250x100x77 cm
  - Afmetingen tuinstoelen (lxbxh): 66x57x85 cm

  Materiaal tafel
  Het onderstel van de tafel is gemaakt van acacia hout. Acacia is een houtsoort dat behoort tot een van de sterkste en duurzaamste houtsoorten. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en dat het erg slijtvast is. Kenmerkend voor het acacia hout is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de duurzaamheid. Het tafelblad is gemaakt van polystone. Polystone heeft als voordeel dat er geen vocht in kan binnendringen.

  Materiaal stoelen
  Het onderstel van de stoelen is gemaakt van aluminium. Aluminium is onderhoudsvrij. De zitting is gemaakt van wicker. De combinatie van aluminium en wicker maakt de stoelen licht van gewicht.

  Onderhoud
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om deze Ventimiglia tuinset te behandelen en correct te verzorgen. Acacia hout is een natuur product dat blijft werken. Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.

  Wij adviseren het tafelblad te reinigen met een vochtige doek of een natuurlijk schoonmaakmiddel. Chemische stoffen kunnen de kleuring van het blad aantasten. Gebruik ook geen schuur of bleekmiddelen, deze kunnen doffe plekken veroorzaken.

  Tot slot adviseren wij je om de set af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en hem in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat de set geheel droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen en vergeet de kussens niet binnen op te bergen.
  lees meer

  Specificaties