whkmp's own tuinset Liguria, Vintage teak/Wit

  whkmp's owntuinset Liguria

  1099.-
  met 3-5 dagen in huisverzending door onze partner

  whkmp's own tuinset Liguria

  De Liguria tuinset is van het merk whkmp's own en bestaat uit een tuintafel en 6 tuinstoelen. De tafel is gemaakt van acacia. Het frame van de stoelen is gemaakt van acacia en de zitting van de stoelen is gemaakt van plastic. Het maximale draaggewicht van de stoelen is 120 kg.

  - Afmetingen tuintafel (lxbxh): 240x100x78 cm
  - Afmetingen tuinstoelen (lxbxh): 59x60x83 cm

  Materiaal
  De tafel en de onderstellen van de stoelen zijn gemaakt van acacia hout. Acacia is een houtsoort dat behoort tot een van de sterkste en duurzaamste houtsoorten. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en dat het erg slijtvast is. Kenmerkend voor het acacia hout is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de duurzaamheid.

  Onderhoud
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om deze Liguria tuinset te behandelen en correct te verzorgen. Acacia hout is een natuur product dat blijft werken. Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.

  Tot slot adviseren wij je om de set af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en hem in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat de set geheel droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen en vergeet de kussens niet binnen op te bergen.
  lees meer

  Specificaties