whkmp's own tuinset Imperia, Natural teak/Grijs/Zwart
 • Uitverkocht

  whkmp's owntuinset Imperia

  1699.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  whkmp's own tuinset Imperia

  De Imperia tuinset is van het merk whkmp's own en bestaat uit een tuintafel en 6 tuinstoelen. De tafel is gemaakt van teak. Het frame van de stoelen is gemaakt van aluminium en de buitenkant van de stoelen is gemaakt van wicker. De set wordt geleverd inclusief 6 zwarte kussens die gemaakt zijn van polyester. De kussens hebben een rits en zijn voorzien van wasinstructies. Het maximale draaggewicht van de stoelen is 120 kg.

  - Afmetingen tuintafel (lxbxh): 220x100x78 cm
  - Afmetingen tuinstoelen (lxbxh): 75x64x96 cm

  Materiaal tafel
  Teak is een duurzame, sterke houtsoort en is bestand tegen regen. Je kunt de teak houten set (zonder kussens) daarom het hele jaar buiten laten staan.
                                                                                                     
  Materiaal stoelen
  Het frame van de stoelen is gemaakt van aluminium. Aluminium is onderhoudsvrij. De buitenkant is gemaakt van wicker. De combinatie van aluminium en wicker maakt de stoelen licht van gewicht.

  Onderhoud
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om deze Imperia tuinset te behandelen en correct te verzorgen. Om het teak in topconditie te houden kun je het één tot twee keer per jaar behandelen met een hardhout olie of wax. De olie voorkomt dat het hout snel verouderd, biedt bescherming tegen zon en vervuiling en zorgt dat het hout niet snel zwart wordt. Wil je graag de oorspronkelijke teak kleur behouden en voorkomen dat het hout een zilvergrijze tint krijgt? Behandel het dan met een teak sealer na het reinigen.

  Tot slot adviseren wij je om de set af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en hem in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat de set geheel droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen en vergeet de kussens niet binnen op te bergen.
  lees meer

  Specificaties