whkmp's own tuinkruk Long Island, Naturel
 • uitverkocht

  whkmp's owntuinkruk Long Island

  79.95
  Picknicktafel

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  whkmp's own tuinkruk Long Island

  Deze mooie Long Island kruk van whkmp's own is gemaakt van bamboe en geschikt voor buiten. Creëer extra zitruimte door de kruk aan de tuintafel te schuiven, of gebruik hem als bijzettafel naast jouw loungeset. De kruk heeft een natuurlijke en exotische uitstraling en iedere bamboe stok is anders, wat de kruk uniek maakt.

  Materiaal Long Island kruk
  Bamboe heeft de uitstraling van hout en een groot pluspunt van dit materiaal is dat er geen bomen voor gekapt worden! Het materiaal is erg duurzaam. Daarnaast is bamboe heel natuurlijk en licht van gewicht. Hierdoor kun je de kruk gemakkelijk verplaatsen.

  Onderhoud bamboe kruk
  Om een lange levensduur te garanderen is het verstandig om bamboe te behandelen en correct te verzorgen. Stof het bamboe regelmatig af en reinig het met een zachte borstel of spons (meng hiervoor 25 ml afwasmiddel met twee liter water). Spoel vervolgens het bamboe goed af met koud water en laat het drogen. Daarnaast adviseren wij het bamboe jaarlijks te wassen met een borstel, doek en een 50/50 mengsel van bleekmiddel en water. Spoel het bamboe opnieuw goed af met een spons en koud water.
  Tot slot adviseren wij je om bamboe niet op een natte ondergrond te plaatsen, het af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en het in de winter binnen op te bergen.

  Afmetingen
  - Lengte: 50 cm
  - Breedte: 40 cm
  - Hoogte: 45 cm
  lees meer

  Specificaties