wehkamp home transparant gordijn (per stuk) (300x290 cm), grijs/licht groen

  wehkamp hometransparant gordijn (per stuk) (300x290 cm)

  64.95
  300x290
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  wehkamp home transparant gordijn (per stuk) (300x290 cm)

  Een zachte voile met een zeer fijner weefstructuur. De stof bestaat uit 100% gerecycelde garens. Dit gordijn heeft een hoogte van 290cm en een breedte van 300 cm  Het gordijn wordt kant en klaar aangeleverd, inclusief plooiband en plooibandhaken. Met het plooiband kunt u de plooien op de gewenste breedte in het gordijn maken. Met de plooibandhaken kan het gordijn aan een rail of roede worden bevestigd. De onderkant van het gordijn is afgewerkt met strijkvlieseline, waarmee u het gordijn de gewenste lengte geeft.

  Gordijnen inmeten
  Bepaal of u het gordijn 'in de dag' (in het kozijn of tussen de muren) of 'op de dag' (voor het kozijn, op de muur) wilt ophangen. Meet vanaf de bovenkant van de rail tot aan de vloer of vensterbank en trek daar 2 cm af. Op deze manier slepen de gordijnen niet over de vloer of vensterbank.
   
  Let op: de aangegeven afmeting is de ongeconfectioneerde (ongeplooide) maat. Afhankelijk van de grootte en de afstand van de plooi wordt de breedte van het gordijn 30% tot 50% smaller.Let op: het beeld toont twee gordijnen. Je ontvangt één gordijn.
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift