Kant & klaar gordijnen
whkmp's own transparant gordijn (150x310 cm), Mintgroen
 • Uitverkocht

  whkmp's owntransparant gordijn (150x310 cm)

  32.9516.47je bespaart 16.48
  150x310
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  whkmp's own transparant gordijn (150x310 cm)

  Dit transparante gordijn is mintgroen van kleur en heeft een hoogte van 310 cm en een breedte van 150 cm. Het gordijn is gemaakt van 100% Polyester.

  Het gordijn wordt kant en klaar aangeleverd met rufletteband. Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt. Het gordijn kan worden bevestigd met plooibandhaken aan een rail of roede. De plooibandhaken worden bij dit gordijn meegeleverd. Aan de onderkant is het gordijn afgewerkt met een loodveter. Bij dit transparante gordijn wordt tevens strijkvlieseline meegeleverd. Met behulp van de strijkvlieseline kan het gordijn op de gewenste lengte worden gemaakt. Voor meer informatie over het ophangen van de gordijnen kunt u de handleiding onderaan deze pagina bekijken.

  Gordijnen opmeten
  Meet vanaf de bovenkant van de rail tot aan de vloer of vensterbank en trek daar 2 cm van af. Op deze manier slepen de gordijnen niet over de vloer of vensterbank. Bepaal of je het gordijn 'in de dag' (in het kozijn of tussen de muren) of 'op de dag' (voor het kozijn, op de muur) wilt ophangen. Voor meer informatie over het opmeten van gordijnen kunt u de handleiding onderaan deze pagina bekijken.

  Tip! De aangegeven afmeting is de ongeconfectioneerde (ongeplooide) maat. Afhankelijk van de grootte en de afstand van de plooi wordt de breedte van het gordijn 30 tot 50% kleiner.
  lees meer

  Specificaties

  WasvoorschriftStrijkvoorschrift