overzicht
whkmp's own synthetisch kussen (set van 2) (60x55x5 cm), 800

  whkmp's ownsynthetisch kussen (set van 2) (60x55x5 cm)

  29.95
  11 reviews
  800
  vandaag besteld, morgen in huis

  whkmp's own synthetisch kussen (set van 2) (60x55x5 cm)

  Set van 2 synthetische kussens van het merk whkmp's own gevuld met polyester vezelbolletjes, het vulgewicht is 800 gram. Voor extra slaapcomfort hebben deze kussens een opstaand randje voor extra ondersteuning van de nekwervels. De tijk is van 100% katoen.

  whkmp's own
  whkmp's own staat voor tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. Doordachte stijlen en dessins die je goed met elkaar kunt combineren. Zodat je ook over een paar seizoenen nog volop kunt genieten van je favoriete producten. Geraffineerde eenvoud is een stijl voor het leven.
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(11 reviews)
  Meest recent

  prima kussen

  Mij persoonlijk iets te hard. Hoogte is wel goed maar je zakt er net te weinig in. Zoek je een hoog kussen, dit is de juiste keuze dan.

  Totaalgewicht (gram): 900

  Ik ga ze terugsturen.

  Kussens zijn te hoog. Maar je kunt de binnenkant verwijderen en m zo aanpassen maar dan krijg je al heel snel dat je hoofd in de kussen verdwijnt en de zijkanten van de kussen omhoog komen. Ik denk dat ik toch voor traagschuim ga.

  Totaalgewicht (gram): 900

  Goede keus

  Door goed de beschrijving te lezen wist ik meteen dat dit de goede keus was En ze slapen heerlijk zeker geen spijt van deze aan koop is zijn geld waard

  2 mensen vonden dit nuttig

  Totaalgewicht (gram): 900

  Voldoet aan de verwachtingen, fijn kussen

  Ik ben zelf geen stevig kussen gewend maar ik vond dat ik het toch eens moest proberen. Hij is inderdaad stevig maar niet hard. Tot nu toe nog geen gekke "losse stukken" of dat je van die hompen vullen verspreid in het kussen hebt. Bkijft dus mooi van vorm maar we gebruiken ze nu een week of 3. Het is natuurlijk afwachten hoe het over 3 maanden is. Maar 2 kussen voor deze prijs en van deze kwaliteit zou ik zeker aanraden, mocht hij na een anderhalf jaar niet meer zo mooi zijn koop ik gewoon een nieuw paar!

  1 persoon vond dit nuttig

  Totaalgewicht (gram): 900

  te zacht voor mij

  Kussen 1 nacht uitgeprobeerd maar is te zacht voor mij en biedt niet voldoende ondersteuning voor mijn nek. Daarom gaat de kussen retour.

  1 persoon vond dit nuttig

  Lekker

  Weer heerlijk slapen op deze kussens. Top producten zeker aantraden.

  Totaalgewicht (gram): 900

  Zeer fijne kussens

  Heerlijke comfortabele kussens, waar ik eerder niet goed kon slapen droom ik nu heerlijk weg, een echte aanrader!

  Totaalgewicht (gram): 900

  Een heel fijn kussen niet te hoog dus erg fijn als je snel een gevoelige nek hebt.

  Heerlijk kussen, had nekpijn van mijn vorige kussen dus daarom gauw dit kussen besteld en de nekpijn is over gegaan. Heerlijk dat deze niet zo hoog is en toch een opstaand randje heeft.

  fijn en goed

  zeer fijn kussen wel aan de grote maat en dik maar verder prima

  1 persoon vond dit nuttig

  Totaalgewicht (gram): 900

  Fijn hoofdkussen

  Mijn vriend en ik vinden de hoofdkussen lekker liggen. In het begin iets te hoog, maar na even gebruiken ligt hij lekker. Precies goed.

  1 persoon vond dit nuttig

  Totaalgewicht (gram): 900

  toegevoegd aan winkelmand