whkmp's own synthetisch enkel dekbed met 1 hoofdkussen, 140x200 cm

  whkmp's ownsynthetisch enkel dekbed met 1 hoofdkussen

  25.95
  140x200 cm
  vandaag besteld, morgen in huis
  Hoe kies je een dekbed?

  Hoe kies je een dekbed?

  Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste dekbed Klik hier voor de dekbeddenwijzer

  whkmp's own synthetisch enkel dekbed met 1 hoofdkussen

  Dit enkele synthetische dekbed (140x200 cm) + kussen (60x70 cm) van whkmp's own heeft warmteklasse 3. Het dekbed is gevuld met 400 gr/m2 zachte gesiliconiseerde polyester holle vezels en heeft een tijk van polyester/katoen. Het dekbed is licht, veerkrachtig en anti allergisch. Het kussen is gevuld met 500 gram zachte gesiliconiseerde polyester holle vezels en heeft een tijk van polyester/katoen. Dit whkmp's own dekbed is geschikt om regelmatig te wassen op 40 graden.

  Warmteklasse:
  De warmtebehoefte verschilt per persoon. Dekbedden kennen dan ook verschillende warmteklassen, die je houvast geven bij de bepaling van jouw keuze. Warmteklassen zijn gerelateerd aan de vulling van het dekbed. Dit whkmp's own dekbed heeft warmteklasse 3 en is geschikt voor een warme kamer of als je het snel warm hebt.

  Synthetisch dekbed:
  Synthetische dekbedden zijn gemakkelijk en regelmatig te wassen zonder aan kwaliteit in te leveren. Synthetische dekbedden zijn licht, luchtig en blijvend veerkrachtig.

  Allergie:
  Synthetische dekbedden zijn altijd anti allergisch. Naast anti allergisch beschermt dit whkmp's own dekbed ook tegen huisstofmijtallergie.

  Afmeting dekbed: 140x200 cm.
  Afmeting kussen: 60x70 cm.
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift