whkmp's own synthetisch Enkel dekbed luxe ledikant (100x135 cm)
 • uitverkocht

  whkmp's ownsynthetisch Enkel dekbed luxe ledikant (100x135 cm)

  34.9526.20je bespaart 8.75
  100x135
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Korting

  Korting

  Profiteer nu van 25% korting op dekbedden en hoofdkussens. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  whkmp's own synthetisch Enkel dekbed luxe ledikant (100x135 cm)

  Dit dekbed komt uit de whkmp’s own collectie. Het is door de afmeting van 100x135 cm uitermate geschikt om in een ledikant te gebruiken. Het dekbed heeft een zachte dichtgeweven tijk van 100% katoen. De vulling bestaat uit hoogwaardige synthetische vezels die licht en luchtig zijn. Het dekbed heeft een lange levensduur, ook na een flink aantal wasbeurten.

  Belangrijk!
  Gebruik dit ledikant dekbed pas vanaf minimaal 2 jaar oud Een dekbed kan veel te warm zijn voor een baby en ook kan het dekbed niet goed worden ingestopt, dit kan de ademhaling belemmeren. Gebruik dan ook alleen een dekbed als je kindje minimaal 2 jaar oud is.

  Onderhoudsinstructies
  Wij adviseren om dit whkmp’s own dekbed dagelijks op te kloppen en te laten luchten. Het dekbed kan gewassen worden op 60 graden. OnDit dekbed komt uit de Wehkamp-collectie. Het is door de afmeting van 100x135 cm uitermate geschikt om in een ledikant te gebruiken. Het dekbed heeft een zachte dichtgeweven tijk van 100% katoen. De vulling bestaat uit hoogwaardige synthetische vezels die licht en luchtig zijn. Het dekbed heeft een lange levensduur, ook na een flink aantal wasbeurten. Belangrijk! Gebruik dit ledikant dekbed pas vanaf minimaal 2 jaar oud Een dekbed kan veel te warm zijn voor een baby en ook kan het dekbed niet goed worden ingestopt, dit kan de ademhaling belemmeren. Gebruik dan ook alleen een dekbed als je kindje minimaal 2 jaar oud is.

  Onderhoudsinstructies
  Wij adviseren om dit whkmp’s own dekbed dagelijks op te kloppen en te laten luchten. Het dekbed kan gewassen worden op 60 graden.


  • Licht en luchtig,
  • Anti allergeen;
  • Wasbaar op 60 graden;
  • Blijvend veerkrachtig,
  • Uitstekende vocht regulatie
  lees meer

  Specificaties

  WasvoorschriftDroogvoorschrift