whkmp's own synthetisch 4-seizoenen peuter (120x150 cm), Wit

  whkmp's ownsynthetisch 4-seizoenen peuter (120x150 cm)

  54.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  whkmp's own synthetisch 4-seizoenen peuter (120x150 cm)

  Dit dekbed komt uit de whkmp’s own collectie. Het is door de afmeting van 120x150 cm uitermate geschikt om in een peuterbed (ca. 70x140 cm) te gebruiken. Het dekbed heeft een soepele tijk van 50% katoen en 50% polyester. De vulling bestaat uit hoogwaardige synthetische vezels die licht en luchtig zijn.

  Warmteklasse;
  Het zomerdeel heeft een vulgewicht van 200 gr/m2 en valt in warmte klasse 4. Het herfstdeel heeft een vulgewicht van 300 gr/m2 en valt in warmte klasse 3. Beide delen samen vormen een dik dekbed met warmteklasse 1. De dekbedden kunnen aan elkaar gekoppeld worden door middel van drukknopen, Erg fijn voor de koude winternachten. Het dekbed heeft een lange levensduur, ook na een flink aantal wasbeurten.
  Daarnaast heeft het peuterdekbed een dun en dikker deel, waardoor deze in de zomer en in de herfst te gebruiken is. Ook kunnen de twee delen op elkaar gedaan worden door middel van drukknopen. Erg fijn voor de koude winternachten.

  Onderhoudsinstructies
  Wij adviseren om dit whkmp’s own dekbed dagelijks op te kloppen en te laten luchten. Het dekbed kan gewassen worden op maximaal 40 graden. Hang het dekbed na het wassen direct op om hem te laten drogen.


  • Blijvend veerkrachtig,
  • Anti- allergeen,
  • Goede warmte isolatie
  lees meer

  Specificaties

  WasvoorschriftDroogvoorschrift