whkmp's own synthetisch 4-seizoenen dekbed
 • Uitverkocht

  whkmp's ownsynthetisch 4-seizoenen dekbed

  39.9523.96je bespaart 15.99

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  whkmp's own synthetisch 4-seizoenen dekbed

  Dit 4-seizoenen synthetische dekbed van whkmp's OWN heeft warmteklasse 2. Dit synthetische dekbed met een polyester/katoenen tijk is licht en blijvend veerkrachtig en is anti allergisch, gevuld met veerkrachtige en zachte gesiliconiseerde polyester holle vezels. Dit 4-seizoenen dekbed bestaat uit 2 delen, een zomerdeel met een vulgewicht van 150 gr/m2, warmteklasse 4 en een herfstdeel, vulgewicht van 200 gr/m2 en heeft warmteklasse 3. Beide delen zijn te koppelen. Warmteklasse 3 + 4 = samen warmteklasse 2 en een totaal vulgewicht van 350 gr/m2. Dit whkmp's OWN dekbed is geschikt om regelmatig te worden gewassen op 40 graden.


  Warmteklasse:

  De warmtebehoefte verschilt per persoon. Dekbedden kennen dan ook verschillende warmteklassen, die je houvast geven bij de bepaling van jouw keuze. Warmteklassen zijn gerelateerd aan de vulling van het dekbed.

  Dit whkmp's OWN dekbed heeft warmte klasse 2.

  Synthetisch dekbed:

  Synthetische dekbedden zijn gemakkelijk en regelmatig te wassen zonder aan kwaliteit in te leveren. Synthetische dekbedden zijn licht, luchtig en blijvend veerkrachtig.

  Allergie:
  Synthetische dekbedden zijn altijd anti allergisch, ze leveren zelfs geen allergische reactie op.

  whkmp's OWN:
  In onze whkmp's OWN collectie vind je alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. Of je nu wilt wegzakken in de zachtste dekbedden of stijlvol wilt luieren in luxe loungewear. Overal vind je een verrassende vertaling van de laatste trends terug.
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift