overzicht
whkmp's own salontafel Malaga (75x85 cm), Bruin
 • Sale
 • -25%

  whkmp's ownsalontafel Malaga (75x85 cm)

  149.-111.-je bespaart 38.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  whkmp's own salontafel Malaga (75x85 cm)

  Deze whkmp's own Malaga koffietafel is de ideale toevoeging aan je loungeset. Gebruik de koffietafel als bijzettafel of als tafel om je bloempotten op te zetten.

  Materiaal
  Deze tafel is gemaakt van acacia hout. Acacia hout is een hardhout soort uit Azië. Kenmerkend voor het hout is de fijne nerf, de warme kleur, een opvallende natuurlijke structuur en de duurzaamheid.

  Onderhoud
  Acacia hout is een natuur product. Om een extra lange levensduur te garanderen is het goed om het hout correct te verzorgen en te behandelen. Reinig het hout één à twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Na het reinigen is het verstandig het hout van de tafel te behandelen met een hardhout olie. De olie voorkomt dat het hout snel verouderd en het beschermt het hout tegen zon en vervuiling. Tevens zorgt de olie er voor dat het hout niet snel zwart wordt.

  Afmetingen
  - Lengte: 75 cm
  - Breedte: 85 cm
  - Hoogte: 55 cm
  lees meer

  Specificaties