whkmp's own Salontafel (80x80 cm) Barcelona, Naturel

  whkmp's ownSalontafel (80x80 cm) Barcelona

  149.-
  met 2 weken in huisverzending door onze partner

  whkmp's own Salontafel (80x80 cm) Barcelona

  Deze loungetafel Barcelona is extra laag en strak vormgegeven. Het frame met de ronde poten, en het tafelblad met de latten structuur zijn een perfecte combinatie. De lage tuintafel is gemaakt van stevig acacia hout. 
  Tip: combineer deze tafel met een mooie loungebank, of gooi wat kleden en kussens op de grond en je houdt het avonden vol rondom deze tafel!

  Het materiaal van de loungetafel Barcelona
  Deze tafel is gemaakt van acacia hout. Acacia is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en erg slijtvast is. Kenmerkend van acacia is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de sterkte van het hout. Hierdoor is acacia een zeer geschikte houtsoort voor buiten.

  Hoe onderhoud je acacia hout?
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om de tafel te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuur product dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg.
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.
  Tot slot adviseren wij je om de tafel af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en hem in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat de tafel geheel droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen.

  Afmetingen
  - Lengte: 80 cm
  - Breedte: 80 cm
  - Hoogte: 24 cm
  lees meer

  Specificaties