whkmp's own salontafel (100x50 cm) Malta, Naturel

  whkmp's ownsalontafel (100x50 cm) Malta

  129.-
  met 3-5 dagen in huisverzending door onze partner

  whkmp's own salontafel (100x50 cm) Malta

  Robuust en stoer, dat is deze loungetafel Malta. De houten tafelpoten en het houten tafelblad zijn net iets grover en dikker dan gemiddeld, waardoor de tafel een echte eye-catcher in de tuin is.

  Het materiaal van de loungetafel Malta
  Deze tafel is gemaakt van acacia hout. Acacia is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en erg slijtvast is. Kenmerkend van acacia is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de sterkte van het hout. Hierdoor is acacia een zeer geschikte houtsoort voor buiten.

  Hoe onderhoud je acacia hout?
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om de tafel te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuur product dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg.
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.
  Tot slot adviseren wij je om de tafel af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en hem in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat de tafel geheel droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen.

  Afmetingen
  - Lengte: 100 cm
  - Breedte: 50 cm
  - Hoogte: 45 cm
  lees meer

  Specificaties