Fauteuils
whkmp's own loveseat Torino, Donkerblauw
 • Uitverkocht

  whkmp's ownloveseat Torino

  369.-
  • Donkerblauw
  • Grijs
  • Okergeel
  stofstaaltjebestel stofstaaltje(s)
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  whkmp's own loveseat Torino

  Kruip tegen je partner of ontspan in je eentje lekker ruim op deze Torino loveseat van whkmp's own. De loveseat heeft een donkerblauwe stof van hoogwaardig polyester. De loveseat is ideaal om een lege hoek in de kamer te vullen of om als extra stoel naast de bank te plaatsen.

  De luxe Torino loveseat is bekleed met een donkerblauwe, fijn geweven stof. De stof is heerlijk zacht en is ook nog eens waterafstotend. Heb je gemorst op de loveseat? Dan kun je dit eenvoudig wegdeppen met een stuk keukenpapier of een zachte doek. De hoezen van het rug- en zitkussen zijn daarnaast ook afneembaar; extra handig als je kinderen hebt die weleens knoeien! De slanke, schuingeplaatste poten van donker hout geven het geheel een klassiek accent met een retro knipoog.

  Door de mix van het luxe en tijdloze design, kun je deze Torino loveseat op veel verschillende manieren stijlen. De diepe, donkerblauwe kleur in combinatie met het donkere onderstel, zorgt ervoor dat deze loveseat goed in een botanisch of (nieuw) klassiek interieur past.

  De loveseat Torino is deel van de whkmp’s own Torino serie. Bekijk ook eens de andere Torino modellen in onze collectie!

  Afmetingen
  - Hoogte stoel: 81 cm
  - Breedte stoel: 122 cm
  - Diepte stoel: 88 cm
  - Zithoogte: 43 cm
  - Zitdiepte: 58 cm
  - Zitbreedte: 85 cm
  - Poothoogte: 15 cm

  Materiaal
  De loveseat Torino is bekleed met een donkerblauwe stof van hoogwaardig polyester. Polyester is een synthetisch materiaal dat uitermate geschikt is als meubelstof. Hieronder hebben wij een paar voordelen van polyester voor je op een rijtje gezet:
  - De hoogwaardige polyester is waterafstotend.
  - Polyester is makkelijk in het onderhoud.
  - Polyester neemt weinig vocht en vuil op.
  - Polyester is kleurecht.
  - Polyester heeft een goede slijtweerstand.

  Onderhoudstips
  Natuurlijk wil je dat je nieuwe loveseat zo lang mogelijk mooi blijft en dat je er jaren van kan genieten. Goed onderhoud verlengt de levensduur aanzienlijk van je meubelen. Om ervoor te zorgen dat deze loveseat geruime tijd mee gaat, raden wij je het volgende aan:
  - Behandel na aankoop de Torino met een textiel beschermingsmiddel. Dit heeft een vuil- en vochtafstotende werking.
  - Om je bank fris en stofvrij te houden, kan je het regelmatig stofzuigen. Gebruik hiervoor een mondstuk bedoeld voor meubels.
  - Heb je geknoeid, dep het dan droog met keukenpapier of een theedoek. Niet wrijven!
  - In geval van vlekken kan je de bank met lauw water en een schone doek reinigen. Doe dit zonder veel druk uit te voeren. Na het verwijderen van de vlek de gehele bekleding met een vochtige doek afnemen om kringen te voorkomen.
  - De afneembare hoezen van de Torino kunnen door een professioneel bedrijf chemisch gereinigd worden.

  Verpakkingsafmetingen
  Misschien vraag jij je af of het gaat lukken deze loveseat op de plek te krijgen die je ervoor gekozen hebt. Past het wel door je voordeur of het trapgat? Wat weegt de bank? Is het gemakkelijk te verplaatsen als je een keer gaat verhuizen of gewoon zin hebt om de indeling van je woonkamer te veranderen? Om deze onzekerheden weg te nemen hebben wij de verpakkingsafmetingen en gewicht van deze bank voor je op een rijtje gezet:

  - Deze stoel wordt als 1 deel geleverd.
  - Afmeting (hxbxd): 58x124x91 cm
  - Gewicht: 27 kg

  Levering
  Bestel je deze loveseat, dan bezorgen wij het voor je op de plek waar je die graag wilt hebben. Ook al is je nieuwe bank bestemd voor de zolder! Het enige dat je nog zelf hoeft te doen is het pakket uit te pakken en de poten eronder te schroeven!

  Let op: woon je in een appartement en heeft het gebouw geen lift, dan wordt je meubel tot op de derde verdieping bezorgd.

  Garantie
  Op deze loveseat geven wij 3 jaar volledige garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  ZitcomfortGarantie