whkmp's own loungestoel Long Island, Naturel + wit
 • Uitverkocht

  whkmp's ownloungestoel Long Island

  249.-
  Loungestoel
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  tot 400.- euro korting

  tot 400.- euro korting

  Profiteer nu van extra scherpe prijzen op tuinmeubelen, barbecues en meer.

  whkmp's own loungestoel Long Island

  Relaxen kan uitstekend in deze mooie whkmp's own loungestoel Long Island. De spijlen van bamboe, in combinatie met de frisse bekleding van het kussen, geven de stoel een natuurlijk en exotisch tintje. Leuk voor in een groene tuin!

  Materiaal Long Island loungestoel
  Bamboe heeft de uitstraling van hout en een groot pluspunt van dit materiaal is dat er geen bomen voor gekapt hoeven te worden. Dit maakt het materiaal erg duurzaam. Daarnaast is bamboe erg natuurlijk en licht van gewicht. In verloop van de tijd kan bamboe, net zoals hout, vergrijzen door verschillende weersinvloeden. De kussenhoes is gemaakt van polyester en is voorzien van een rits zodat je de hoes uit kunt wassen.

  Onderhoud bamboe stoel
  Om een lange levensduur te garanderen is het verstandig om deze bamboe stoel te behandelen en correct te verzorgen. Stof de stoel regelmatig af en reinig het bamboe met een zachte borstel of spons (meng hiervoor 25 ml afwasmiddel met twee liter water). Spoel vervolgens het bamboe goed af met koud water en laat de stoel drogen. Daarnaast adviseren wij de stoel jaarlijks te wassen met een borstel, doek en een 50/50 mengsel van bleekmiddel en water. Spoel de loungestoel opnieuw goed na met een spons en koud water. Kijk voor een uitgebreide omschrijving over hoe dit meubel te onderhouden onderaan de pagina in de te downloaden handleiding.
  Tot slot adviseren wij je om bamboe niet op een natte ondergrond te plaatsen, het af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en het in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat het bamboe droog is wanneer je het afdekt en vergeet niet de eventuele kussens binnen op te bergen in verband met vochtschade.

  Afmetingen
  - Breedte: 80 cm
  - Diepte: 80 cm
  - Hoogte: 70 cm
  - Zitbreedte: 70 cm
  - Zitdiepte: 72 cm
  - Zithoogte (incl. kussen): 36 cm
  - Dikte zitkussen: 10 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie