whkmp's own loungeset Selby, Naturel/Zand

  whkmp's ownloungeset Selby

  1099.-
  met 3-5 dagen in huisverzending door onze partner

  whkmp's own loungeset Selby

  De loungeset Selby heeft het in zich: fris, zomers en een tikkeltje stoer. De set is gemaakt van hout en bestaat uit een tweezitsbank, twee stoelen en een koffietafel. Perfect voor op de veranda of op een zonnig plekje in de tuin. Speciaal aan de Selby zijn de open latjes, waardoor je door de zijkanten kunt kijken en de set een luchtige uitstraling heeft.

  Het materiaal van de loungeset Selby
  Deze set is gemaakt van acacia hout. Acacia is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en erg slijtvast is. Kenmerkend van acacia is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de sterkte van het hout. Hierdoor is acacia een zeer geschikte houtsoort voor buiten.
  De zandkleurige kussenhoezen zijn gemaakt van polyester. Door de rits in de hoezen van de zitkussens kun je ze uitwassen, zodat je altijd frisse zitkussens op je bank en stoel hebt liggen. In de rugkussens zitten geen ritsen.

  Hoe onderhoud je acacia hout?
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om deze set te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuur product dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg.
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.
  Tot slot adviseren wij je om de set af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en hem in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat de set geheel droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen en vergeet de kussens niet binnen op te bergen.

  Afmetingen
  - Zitdiepte: 74 cm
  - Zithoogte: 40 cm
  - Hoogte armleuningen: 62 cm

  Loungebank:
  - Breedte: 165 cm
  - Diepte: 79 cm
  - Hoogte: 62 cm
  - Zitbreedte: 155 cm

  Loungestoelen:
  - Breedte: 72 cm
  - Diepte: 79 cm
  - Hoogte: 62 cm
  - Zitbreedte: 62 cm

  Loungetafel:
  - Lengte: 120 cm
  - Breedte: 80 cm
  - Hoogte: 35 cm
  lees meer

  Specificaties