Loungesets
whkmp's own Loungeset Granada, Wit/grijs

  whkmp's ownLoungeset Granada

  1299.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  whkmp's own Loungeset Granada

  Luxe loungen doe je op deze Granada loungeset! Dit prachtige, strak vorm gegeven tuinmeubel is een echte eyecatcher voor in de tuin of op je veranda. Het witte aluminium frame gecombineerd met het teak hout en de grijze kussens laten de eenvoud en pracht van deze loungeset zien. Een lekker zomers weertje en een drankje erbij en genieten maar!

  De rugleuning van de bank heeft een modulaire functie. Je kunt er namelijk voor kiezen om drie rugleuningen op het ene bankdeel te zetten en één op de andere, of kies er voor om op beide bankdelen twee rugleuningen te monteren.

  Materiaal
  Deze loungeset bestaat uit een hoekbank en een tafel. De tafel heeft een aluminium frame met ronde hoeken en een houten tafelblad. Net als de tafel heeft ook de hoekbank een aluminium frame met ronde hoeken en zijn de zijkanten van de bank voorzien van een extra ruimte met houten latten. Zet hier bijvoorbeeld mooie decoratie neer om je loungehoek extra sfeervol te maken.

  Onderhoud
  Om een lange levensduur te garanderen is het verstandig om het hout van deze loungeset te behandelen en correct te verzorgen, hout is immers een natuur product. Tevens adviseren wij je om de set af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer. Zorg er wel voor dat de set helemaal droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen en haal de kussens binnen!

  Afmetingen
  Totale afmetingen (lxb): 204x204 cm

  Bank onderdelen (bestaat uit 2 identieke onderdelen, afmetingen per deel):
  - Breedte: 172 cm
  - Diepte: 77 cm
  - Hoogte: 73 cm
  - Zithoogte: 32 cm

  Tafel:
  - Lengte: 72 cm
  - Breedte: 72 cm
  - Hoogte: 32 cm

  Specificaties
  - Materiaal loungeset: aluminium met teak hout
  - Kleur loungeset: wit frame met hout en grijze kussens
  lees meer

  Specificaties