whkmp's own loungeset Bornos, Grijs/Teak/Zwart
 • Uitverkocht

  whkmp's ownloungeset Bornos

  1099.-719.-je bespaart 380.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  tot 50% korting

  tot 50% korting

  Profiteer nu van extra scherpe prijzen op tuinmeubelen en meer.

  whkmp's own loungeset Bornos

  Deze loungeset is van het merk whkmp's own. Set is gemaakt van combinatie van materialen, aluminium onder frame met acacia top. De set bestaat uit een hoekbank met tafel. Wordt geleverd met lichtgrijze kussens.

  Afmetingen
  De bank bestaat uit 2 identieke delen:
  Deel links (lxbxh): 138x71x68 cm
  Deel rechts (lxbxh): 138x71x68 cm
  Tafel (lxbxh): 62x62x30 cm

  Materiaal
  De loungeset Bornos is gemaakt van acacia hout. Acacia is een houtsoort dat behoort tot een van de sterkste en duurzaamste houtsoorten. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en dat het erg slijtvast is. Kenmerkend voor het acacia hout is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de duurzaamheid. De kussenhoezen zijn gemaakt van polyester. Door de rits in de hoezen kun je ze van de kussens afhalen en uitwassen, zodat je altijd frisse kussens in het gebroken wit op je set hebt liggen.

  Onderhoud
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om deze loungeset te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuur product dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg.
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.

  Tot slot adviseren wij je om de set af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en hem in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat de set geheel droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen en vergeet de kussens niet binnen op te bergen.
  lees meer

  Specificaties