overzicht
whkmp's own loungeset Belvi, Bruin
 • Sale
 • -40%

  whkmp's ownloungeset Belvi

  1099.-659.-je bespaart 440.-
  Loungebank met tafel
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  whkmp's own loungeset Belvi

  Wegdromen kun je op deze Belvi loungeset van het merk whkmp's own. De loungeset is gemaakt van stevig eucalyptus hout en bestaat uit drie losse zitelementen, een hoekstuk en een lage bijzettafel.
  De hoekbank wordt geleverd met twaalf cm dikke rug- en zitkussens, in de kleur blauw. De stevige kussens hebben een aflopende vorm en geven daardoor extra steun in je rug.

  De lage tuintafel heeft een strak design. Het frame vormt samen met de robuuste poten en het tafelblad voor een perfecte combinatie met de loungebank.

  Onderhoud loungeset Belvi
  Om een lange levensduur te garanderen is het verstandig om deze Belvi loungeset te behandelen en correct te verzorgen. Eucalyptus hout is namelijk een natuur product dat blijft werken en kan verkleuren. Reinig het hout één à twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Na het reinigen is het verstandig het hout van de set te behandelen met een hardhout olie. De olie voorkomt dat het hout snel verouderd en het beschermt het hout tegen scheurtjes, zon en vervuiling. Tevens zorgt de olie er voor dat het hout niet snel zwart wordt .

  Tot slot adviseren wij je om de Belvi af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer. Zorg er wel voor dat de set droog is wanneer je hem afdekt en haal de kussens binnen. Berg de set in de winter binnen op.

  Afmetingen
  Totale afmetingen set:
  - Lengte: 228 cm
  - Breedte: 152 cm

  Rechte onderdeel (3x):
  - Breedte: 76 cm
  - Diepte: 76 cm
  - Hoogte: 68 cm

  Hoekonderdeel (1x):
  - Breedte: 76 cm
  - Diepte: 76 cm
  - Hoogte: 68 cm

  Tafel:
  - Lengte: 85 cm
  - Breedte: 85 cm
  - Hoogte: 24 cm

  - Zithoogte (incl. kussens): 35 cm
  - Maximaal draagbaar gewicht: 300 kg
  lees meer

  Specificaties