whkmp's own Loungebank Bakersfield, Naturel/Zand
 • uitverkocht

  whkmp's ownLoungebank Bakersfield

  549.-399.-je bespaart 150.-
  Loungebank (2-zits)
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  whkmp's own Loungebank Bakersfield

  Het is heerlijk wegzakken in deze loungebank Bakersfield. De fluffy kussens op de tweezitsbank zijn zó lekker vol en zacht, dat ze er voor zorgen dat je niet meer wilt opstaan uit de bank. De bank is gemaakt van hout en heeft mooie subtiele en ronde poten. Het hout in combinatie met de zandkleurige kussens passen goed in veel tuinstijlen, zoals botanisch, basic of Scandinavisch.

  Het materiaal van de loungebank Bakersfield
  Deze bank is gemaakt van acacia hout. Acacia is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en erg slijtvast is. Kenmerkend van acacia is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de sterkte van het hout. Hierdoor is acacia een zeer geschikte houtsoort voor buiten.
  De zandkleurige kussenhoezen zijn gemaakt van polyester. Door de rits in de hoezen van de zitkussens kun je ze uitwassen, zodat je altijd frisse zitkussens op je bank hebt liggen. In de rugkussens zitten geen ritsen.

  Hoe onderhoud je acacia hout?
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om deze bank te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuur product dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg.
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.
  Tot slot adviseren wij je om de bank af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en hem in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat de bank geheel droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen en vergeet de kussens niet binnen op te bergen.

  Afmetingen
  - Breedte: 140 cm
  - Diepte: 83 cm
  - Hoogte: 70 cm
  - Zitbreedte: 140 cm
  - Zitdiepte: 58 cm
  - Zithoogte: 43 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie