Ligbedden
whkmp's own ligbed Melbourne, Naturel

  whkmp's ownligbed Melbourne

  189.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  whkmp's own ligbed Melbourne

  Ga aangenaam de zomerse dagen door met dit houten whkmp's own ligbed Melbourne. Dit ligbed is perfect voor een moment voor jezelf. Of je nu actief een boek wilt lezen, wilt zonnen, of stiekem een klein dutje wilt doen, met de verstelbare rugleuning kun je het ligbed in de ideale houding zetten. Schuif tot slot het zijtafeltje uit, zodat je een lekker drankje binnen handbereik hebt.
  Wil je lekker zacht liggen? Combineer het ligbed dan met een ligkussen voor extra comfort (dit kussen wordt niet meegeleverd). Verder heeft het ligbed twee wielen, waardoor je het bed zonder moeite kunt verrijden naar een andere plek in de tuin.

  Het materiaal van het ligbed
  Dit ligbed is gemaakt van acaciahout. Acacia is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en erg slijtvast is. Kenmerkend van acacia is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de sterkte van het hout. Hierdoor is acacia een zeer geschikte houtsoort voor buitenmeubelen.

  Hoe onderhoud je dit ligbed?
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om dit ligbed te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuurproduct dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg.
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhoutreiniger. Een hardhoutreiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhoutolie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel veroudert. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.
  Tot slot adviseren wij je om het ligbed af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en hem in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat het hout droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen.

  Afmetingen
  - Lengte: 200 cm
  - Breedte: 65 cm
  - Hoogte rugleuning plat: 32 cm
  - Hoogte rugleuning omhoog: 78 cm
  lees meer

  Specificaties