whkmp's own lichtdoorlatend gordijn (280x270 cm), Antraciet
 • Uitverkocht

  whkmp's ownlichtdoorlatend gordijn (280x270 cm)

  99.9569.96je bespaart 29.99
  3 reviews
  280x270
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Kant & klaar gordijnen

  whkmp's own lichtdoorlatend gordijn (280x270 cm)

  Dit lichtdoorlatende gordijn heeft een hoogte van 270 cm en een breedte van 280 cm. Het gordijn is gemaakt van 100% polyester.

  Het gordijn wordt kant en klaar geleverd, inclusief plooiband en plooibandhaken. Met het plooiband kunt u de plooien op de gewenste breedte in het gordijn maken. Met de plooibandhaken kan het gordijn aan een rail of roede worden bevestigd. De onderkant van het gordijn is afgewerkt met strijkvlieseline, waarmee u het gordijn de gewenste lengte geeft.

  Gordijnen inmeten
  Bepaal of u het gordijn 'in de dag' (in het kozijn of tussen de muren) of 'op de dag' (voor het kozijn, op de muur) wilt ophangen. Meet vanaf de bovenkant van de rail tot aan de vloer of vensterbank en trek daar 2 cm af. Op deze manier slepen de gordijnen niet over de vloer of vensterbank.

  Let op: de aangegeven afmeting is de ongeconfectioneerde (ongeplooide) maat. Afhankelijk van de plooidiepte wordt de breedte van het gordijn 30% tot 50% kleiner.

  Let op: het beeld toont twee gordijnen. Je ontvangt één gordijn.
  lees meer

  Specificaties

  WasvoorschriftStrijkvoorschrift

  Reviews

  algemene beoordeling
  2(3 reviews)
  Meest recent

  2 verschillende gordijnen

  Ook ik kreeg twee verschillende gordijnen binnen. Baal hier wel echt van want mooi zag diegene die ik had besteld er wel uit de andere was donkerder van kleur en gladder. Jammer dat dit dus blijkbaar vaker gebeurd als ik nu de review van iemand anders lees.

  2 verschillende.

  2 van deze gordijnen besteld, krijg ik gewoon 2 verschillende..... de ene is veel grover van struktureel dan de andere... en de kleur wijkt ook af. Zo jammer.

  2 mensen vonden dit nuttig

  kleur is iets feller dan op beeldscherm

  Lichtdoorlatende gordijnen die prachtig vallen. De kleur op de website is iets doffer, ze zijn in het echt veel sprekender en mooier gelukkig! Ik was bang dat ze doorschijnend zouden zijn, maar dat is niet het geval. Ophangsysteem en verkorten door te strijken is ook erg eenvoudig.

  4 mensen vonden dit nuttig

  Afmeting (bxh) (in cm): 280x270Kleur: Mintgroen

  toegevoegd aan winkelmand