whkmp's own kinderbed Guus (90x200 cm), Wit

  whkmp's ownkinderbed Guus (90x200 cm)

  399.-
  Bezorgd op moment naar keuze

  whkmp's own kinderbed Guus (90x200 cm)

  Het kinderbed Guus van whkmp’s OWN in de vorm van een huisje is gemaakt van massief grenen en MDF waardoor deze perfect past in de kinderkamer. Het bed komt inclusief lattenbodem. Het matras kun je geheel naar wens zelf uitkiezen.

  Alle kenmerken van kinderbed Guus
  - In de vorm van een huis
  - Maak het bed compleet door een matras te kiezen
  - Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
  - Gemaakt van massief grenen en MDF

  Afmetingen
  Ligmaat: 90x200 cm
  Afmeting totaal: 160,6,5 x 98,5 x 217 cm (hxbxd)
  (de diepte van het bed afmetingen totaal is gemeten inclusief het hoofd- en voetenbord)

  whkmp’s OWN
  whkmp’s OWN staat voor tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. Doordachte stijlen en dessins die je goed met elkaar kunt combineren. Zodat je ook over een paar seizoenen nog volop kunt genieten van je favoriete producten. Maak het bed af met een mooi dekbedovertrek uit onze collectie.

  Het onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bed zolang mogelijk mee gaat. Zet het bed daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek.

  De levering
  Uiteraard brengen wij dit bed van whkmp’s OWN naar de kamer waar jij hem graag wil hebben staan voor je kind. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is het bed in elkaar zetten! Dit is eenvoudig en om het nog makkelijker te maken, leveren wij je er een duidelijke handleiding bij. Deze is ook terug te vinden op de site.

  Op dit bed geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden wij drie jaar volledige garantie! Er staat een garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties